menu close menu

20% DigogMig rabat på kurser i vinterferien

Skal vi lege sammen?

Jeg elsker at være alene. Men jeg elsker også at være alene sammen med andre. At dele et kreativt rum med andre, der også er helt optagede af en skabende proces. At udveksle erfaringer og lade mig inspirere af de andre i gruppen. Der kan blive helt stille i rummet, når en gruppe sidder fordybede i hver deres mandala. Det er en helt særlig tryg og kreativ stemning, som jeg holder meget af.

Det kan være dejligt at lave noget nyt, noget kreativt, noget fordybende sammen med en man holder af. At opleve noget sammen, som man kan dele erfaringer og minder om i fremtiden. Det er sådan nogle oplevelser man husker…fordi man deler dem.

3 personer maler

Tit oplever jeg at en deltager har en søster, en veninde, en datter, en ven, en mormor, et barnebarn etc. med på mandalakursus. Det er en skønt, at dele sådan en oplevelse for børn og barnlige sjæle i alderen 10-110 år. Ingen af mine kurser kræver forudsætninger eller medbragte materialer.

Det er snart vinterferie og jeg tilbyder alle deltagere på alle hold i uge 7, at tage en person med, som får 20 % rabat på kursusprisen.
Hvem har du lyst til at forkæle med en “Dig-og-Mig-dag”?

Drejø perspektiv

Du kan finde vinterferiens kurser og tilmeld dig/jer her via link til hjemmesiden:
D. 14.  februar          Mandala Maleworkshop
D. 16. februar           Mandala Tegnekursus
D. 18-19. februar      Min Drømmefanger Mandala

Skriv rabatkode: “Dig-og-Mig” ved tilmelding, for at få 20% rabat på kursusprisen for den ekstra deltager.
Du er selvfølgelig også hjerteligt velkommen alene…hvem ved…måske får du nogle nye venner i vores store mandalafamilie.

Velkommen til dig og dig og dig……
Kærlig hilsen Birgitte Lyng Tolderlund

lokale høj smal total kvadratVelkommen i den Magiske Mandalahule

31-01-17 | 0 comments | in Ikke kategoriseret

Comments are closed.