menu close menu

Divine Design

 Butterfly and I

Praktisk info:

Adresse: Willemoesgade 16 st.tv., 8200 Aarhus N

Tlf.: 2243 7643

E mail: info@divinedesign.dk

Facebook: https://www.facebook.com/divinedesign.birgitte.tolderlund

Kontonummer: 2380-8973152662

CVR nr.: 30844262

 

IxchelI efteråret 2014 var jeg på et kursus i mandalategning. Det ændrede mit liv fuldstændigt, og jeg har ikke set mig tilbage siden. Igennem den guddommelige geometri, får jeg adgang til et sted inde i mig selv, hvorfra alle de mest utrolige mønstre springer ud.

Jeg elsker følelsen af at kontakte den kilde, der bringer disse smukke budskaber om kærlighed og healing ud i verden. At dele ud af min begejstring for mandalaer er en stor gave, som jeg nyder meget.

Jeg laver personlige mandalaer, mandalaudstillinger, kunstpostkort og andre artikler og den ene idé føder den næste. Et herligt flow….

 

Lige nu er jeg i gang med at forberede mandala-maleworkshops her i efteråret, og så er min mindfulness-malebog med mandalaer klar til at komme i handlen til oktober.

Jeg har værksted hjemme privat, men holder konsultationer i forbindelse med personlige mandalaer i mit kliniklokale i Rosensgade 24, 8000 Aarhus C. Du er altid velkommen til at kontakte mig for forespørgsler, bestillinger og bookning af konsultationer på tlf. 2243 7643 alle dage kl. 09.30-10.00

Det er vidunderligt og rørende af lave folks personlige mandala. Jeg har lavet mange allerede og det er en stor glæde for mig at illustrere et spejl af personens smukke sjæl. Du kan læse mere her: http://www.divinedesign.dk/personlig-mandala-2

 

 

den sorte madonna“Divine Design” er budskabet jeg fik i en kanalisering fra Den Sorte Madonna i Montserrat i Spanien for to år siden. Det er fantastisk at bringe dette budskab til live.

Her kan jeg samle mine to store passioner healing og kreativitet. I dette univers er alt skabt fra hjertet….en vidunderlig følelse

Tak til alle, der har gjort det her muligt. I bor alle i mit hjerte…

 

 

 

 

11337-590Mit navn er Birgitte Lyng Tolderlund.

Jeg er født i 1973 og har en baggrund som designer i tøjindustrien.

Livets veje har ført mig til et sted, hvor jeg nu arbejder som Reiki-healer og klangmassør i Klangmassageklinikken. Et virke som fylder mig med glæde og taknemmelighed.

Jeg har altid været meget kreativ og skabende og kan slet ikke forestille mig et liv uden et eller andet i hænderne.

Længe har jeg søgt efter at kunne forene mine to helt store passioner i livet – healing og kreativitet.

 

Sekhmet161214Efter et mandalakursus i efteråret 2014 fandt jeg endeligt det jeg søgte. En måde at udfolde mig kreativt i et univers af kærlighed. Hvor jeg stiller mig til rådighed som kanal og lader det strømme fra hjertet.

Det fylder mig med stor ydmyghed og glæde at have fundet denne vej og jeg nyder at bringe dette budskab ud i verden. Budskabet om healing, skønhed og kærlighed i en guddommelig geometrisk dimension.