menu close menu

Forhandlere

Du kan finde Divine Design i udvalgte butikker.
Her kan du se på varerne “med fingrene” og samtidig finde andre skønne ting i forretningen….

Liste over forhandlere:

Stelling Kunstartikler
Østergade 28, 8000 Aarhus C

Stelling udefra

Stelling med bogHer kan du finde min Mandala Malebog, sammen med alt andet du har brug for til at udfolde dig med farver og pensler etc.

Kundeservice og kvalitetssans er i top og Klara kan hjælpe dig med den helt rigtige løsning til netop dit behov.

 

 

 

New Age Wisdom Center
Mejlgade 28, 8000 Aarhus C

New Age udefra

New Age indefraHer kan du finde hele kollektionen af mine mandala kunstpostkort og mandala-plakater sammen med alt muligt andet til åndelig fordybelse. Min CD med klangmeditation forhandles også her.

 

Et meget bredt udvalg af: musik, bøger, røgelse, syngeskåle etc. i et stort udvalg.

Og her kan du også købe de Gudindekort, som jeg bruger i mit arbejde med mandalaer og klangmeditation, og som mange forespørger.

Heksekosten
Nygade 28, 8600 Silkeborg

HeksekostenHer kan du købe mine Mandala Kunstpostkort, sammen med en overflod af varer til krop, sind og ånd. Butikken har alt i økologiske fødevarer og hudpleje samt lækre ting til den kreative side…meditationsmusik, male- og tegnegrej, bøger og meget mere. Heksekosten er bestemt et besøg værd…og glem ikke at kigge forbi caféen Den Gode Fe, der ligger bagerst i butikken.

Erantissen
Klostervej 8 B, 8680 Ry

Erantissen

Besøg søde og hjælpsomme Lonnie i Erantissen i Ry. Her kan du købe mine Mandala Kunstpostkort, sammen med en overflod af varer til krop, sind og ånd. Min CD med klangmeditation forhandles også her.Butikken har mange økologiske fødevarer og masser af lækker hudpleje samt gaveartikler. Hos Erantissen kan du også købe en masse slags skønne engle- og gudindekort.

 

 

 

 

 

 

Charlottes butik indefraCharlotte Schultz
Ringvejen 1, Pillemark, 8305 Samsø

I de idylliske omgivelser i en lille landsby på Samsø, finder du Charlottes butik. Den er smukt indrettet i en gammel gård og bestemt et besøg værd. I butikken kan du finde mange af mine produkter. Mandalapostkort, mandalaplakater, øjenpuder og CD med klangmeditation. Her kan du finde yogatøj, som Charlotte selv designer i høj kvalitet sammen med mange andre smukke ting til fordybelse og indretning.

Hvis du kender til en butik, hvor det ville være en god mulighed, for at forhandle mine produkter, må du meget gerne give mig et tip. Jeg vil gerne dele Divine Design med så mennesker som muligt.

Kærligst Birgitte

Alle produkter fra Divine Design kan også købes online via hjemmesiden…

Følg linket her:  shop