menu close menu

Mandala Intention 2018 Retreat

  • Hvad ønsker du at give slip på og lade blive tilbage ?

  • Hvad ønsker du at tiltrække mere af i dit liv ?

  • Hvad holder dig tilbage fra at udfolde dit fulde potentiale ?

  • Hvad er din inderste længsel ?

Kom med på Mandala Retreat og find svarene inde i dig selv og din kreativitet.
Lav din helt egen intentions-mandala for at manifestere dine ønsker og dit fokus for fremtiden.

indre-barn-mandala-gendannetSidste år var jeg selv på retreat over nytåret. Det er en god anledning til at stoppe op og gøre status. Både se tilbage og fremad – men mest af alt mærke efter hvad der rører sig lige nu indeni. Hvad der banker på for at komme mere i spil – i dit privatliv, dit arbejdsliv, dine relationer, dit virke etc.

For mig har min Intention 2016 Mandala været en kær ven igennem det sidste år…og er det stadig. Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med Jer og fortælle mere om processen.

Kursus indhold:

Gennem øvelser, meditationer og sharing vil vi over 3 dage arbejde os ind i kernen og formulere en klar intention for den nye tid. Samtidig vil vi give slip på alt det, der ikke har givet os noget at holde fast på i tiden der er gået og lade det blive tilbage.
Til hjælp og støtte vil vi også bruge Gudindekort til at vejlede os. Disse kort vælger vi med hjertet og ikke med hovedet – og derfor giver det ofte et mere klart svar fra vores inderste længsel…der hvor egoet ikke tør kigge ind i alt det smukke.

Mange gange kan intentioner og nytårsforsæt hurtigt forsvinde og blive væk i hverdagen. På smukkeste vis manifesterer du din intention ved at lave en mandala. Du får den færdige og indrammede mandala med dig hjem efter kurset. På den måde vil du have et konkret smukt værktøj, som du har givet dig selv. Det vil huske dig på din intention hver gang du ser den.

Sammen skaber vi et rum af tillid og skaberkraft. Der er plads til 3-6 deltagere på holdet. Det giver en intimitet og tryghed til at åbne op og give efter. Det er et meget kærligt og omsorgsfuldt rum hvor der er plads til alt hvad der kommer op. Der er plads til tårer og latter og stille meditation og bevægelse – i en guddommelig blanding.
Jeg tilpasser undervisningen og øvelserne intuitivt til det der opstår undervejs. Det giver store åbninger og flow.

Kurset kræver ingen forudsætninger eller medbragte materialer. Det eneste du skal medbringe er din egen frokost lørdag og søndag…og så husk et par varme sokker eller hjemmesko og en varm trøje.

PROGRAM

  • Fredag d.  5/1 kl. 19.00 – 21.30
  • Lørdag d. 6/1 kl. 10.00 – 16.00
  • Søndag d. 7/1 kl. 10.00 – 15.00

PRIS: 1800 kr incl alle materialer

Betaling: Du må gerne overføre pengene til mig via Netbank:9860 0000669911. Når betalingen er registreret er din plads på kurset sikret.

Adresse: Willemoesgade 16, 8200 Aarhus N.

Der er gode gratis parkeringsmuligheder i området og mange busforbindelser.

Tilmelding: Send en mail til info@divinedesign.dk eller ring på 2243 7643. Det er først til mølle princippet…

Velkommen her

Kærlig hilsen Birgitte