menu close menu

Mandala Kunstplakater

plakaterJeg elsker tanken om, at mine mandalaer bliver sendt ud fra mit hjerte og til dit og videre til dem, som du holder af. På den måde bliver mandalaerne og deres smukke budskaber spredt ud i verden med kærlighed. Nu har du muligheden for at få en smuk mandala til at pryde hjemmet i en lavere prisklasse end de originale billeder jeg laver. Også alle tiders gaveidé.

Om plakaterne skal rammes ind og hænge på dine egne vægge eller hjemme hos en du har kær ved jeg ikke. Mærk efter hvilke der taler mest til dig eller som du kan mærke vil  vække genklang hos en du holder af.

Jeg har valgt de bedste materialer til disse plakater. De er trykt på luksuspapir i silk-kvalitet og bliver levereret med en seddel med mandalaens smukke budskab. De måler 30 x 30 cm

Pris:

1 stk. :    129 kr + porto 30 kr

2 stk:    199 kr + porto 40 kr

Vælg dine favoritter mellem 10 forskellige muligheder herunder.

Tag dig god tid til at mærke efter hvilke nogle, der taler til dig og som du får lyst til at give til dig selv eller dine kære.
Bemærk at der er nogle af titlerne der går igen. De er markerede med et “II”

Bestilling foregår ved at du sender mig en mail med titel og antal stk på de plakater, som du gerne vil købe. Skriv også dit navn og din adresse i mailen.

Skriv til mig på: info@divinedesign.dk eller ring på tlf.: 2243 7643

Så får du en bekræftelse pr. mail og en vejledning til betaling og jeg sender plakater af sted til dig.

God fornøjelse

 

Abudantia

 

 

 

 

 

 

 

 

Athene

 

Isolde

Ixhel

Maat

Maat ll

Butterfly Maiden nr ll

Oonagh

Guinevere

Isis