menu close menu

Mandala stafet

tegne og roseMød op til en sjov og udfordrende oplevelse med mandalastafet. Vi starter med en meditation og en kort introduktion til mandalaens geometri.

Alle starter op med at lave en mandala helt fra bunden. Og lige når du er allermest opslugt af din egen mandala er det efter 10 minutter tid til at sende den videre til den næste og modtage en andens, som du laver videre på.

Det sætter gang i en masse følelser…men du vil som så meget andet her i livet finde en stor gave i at give slip på dine forventninger og kontrol. I stedet vil du åbne op for nysgerrigheden og det legende…og det kan give de smukkeste resultater.

Det er meget inspirerende at arbejde med mandalaer på denne måde og efter en omgang rundt vender din egen mandala tilbage til dig igen og du kan se hvordan den videre foldede sig ud undervejs. En meget fri og kreativ proces, der åbner op for intuitionen og det umiddelbare udtryk.

Når man laver mandalaer er kunsten at lade dem udfolde sig undervejs og ikke være styret af en fikseret idé om et resultat. At være til stede i nuet og se hvad der dukker op. Det sætter vores kontrol-behov på en kraftig prøve og kan provokere meget undervejs. Men det er en enormt lærerig oplevelse som er fuld af sjov og leg og resultaterne er altid helt utrolige. En meget inspirerende oplevelse, som jeg vil anbefale alle at prøve.

Kurset kræver ingen forudsætninger og er for alle, såvel nysgerrige nybegyndere som erfarne der har lyst til ny inspiration og dejligt varmt mandala-samvær med andre.

Prisen er inklusiv materialer. Varighed kl. 18.30 – 21.30
Pris: 200 kr

Adresse: Willemoesgade 16, 8200 Aarhus N