menu close menu

Mandala maleworkshop

…med centrum i hjertet

jeg maler grønt med lys helt tæt på kvadratVelkommen til en dejlig dag med fordybelse og kreativitet.
Mandalaer er både afstressende, sjovt og meditativt at arbejde med. Akvarelmaling kræver fuldt nærvær og fokus at arbejde med. Fordi det er så flygtigt og man ikke kan rette i det efterfølgende, må man lukke alt andet ude og koncentrere sig udelukkende om at male.

Det er en leg og ikke spor svært…du skal blot lægge din multitasking på hylden i nogle timer og nyde at lade dig opsluge fuldstændigt af een ting: At male den smukkeste mandala.

Du glemmer alt omkring dig og er til stede i nuet. Det er magisk, og det er mindfulness…

tegne og roseSom det gælder alle de mandalaer jeg laver, vil også den mandala du skal male på workshoppen, have et udgangspunkt i et af de smukke gudindekort. Kortets budskab vil blive dit fokus hele dagen, når du farvelægger din mandala. Jeg elsker at fordybe mig i energien fra et kort – og det passer altid med et emne eller en situation i mit eget liv, der er meget aktuelt. På den måde kan energien arbejde, mens du maler. Det er helt magisk at opleve. Dagen starter med en guidet meditation og derefter trækker du et kort og får udleveret den mandala, som passer til kortet.

tegneI løbet af kursusdagen vil du modtage undervisning i akvarelteknikker og selv farvelægge en mandala, som jeg har tegnet stregerne til på forhånd. Undervejs vil jeg vejlede i farvevalg og komposition. Du får din egen indrammede mandala med dig hjem.

Lissi med pensel og kort kvadrat

 

Adresse: Willmoesgade 16 st.tv, 8200 Aarhus N. Der er gode gratis parkeringsmuligheder og mange busforbindelser – linie 13, 15, 17, 20. 5A.

Kurset varer fra kl. 10.00-16.00
Medbring din egen frokost. Der bliver serveret kaffe, te, frugt og snacks.

Pris: 650 kr. inklusiv: akvarelpapir, farve, pensler, træramme etc.

hold2

Du får din egen indrammede mandala med hjem. Den kan hænge og lyse op hos dig og på en svær dag, kan den minde dig om det smukke og lyse inde i dig selv.

De smukkeste “kursusbeviser” jeg nogensinde har set.

Tilmelding:

Facebook:

Du kan tilmelde dig via Facebook og finde den begivenhed, som du vil deltage i. Tryk på “deltag-knappen”. Derefter modtager du en besked med bekræftelse og vejledning til betaling. Når pengene er overført  netbank er tilmeldingen registreret.

Tilmelding via Facebook

Mail:

Meld dig til workshoppen ved at sende mig en mail med navnet på deltager(e) samt dato for kurset. Derefter modtager du en mail med bekræftelse og vejledning til betaling. Tilmeldingen er registreret, når pengene er overført via netbank

Mailadresse: info@divinedesign.dk

Du er meget velkommen til at ringe med spørgsmål eller specielle individuelle ønsker eller forespørgsler til kurset på tlf. nr.: 2243 7643.

Butterfly tuschFreja med penselGiv dig selv den gave det er at fordybe dig i mandalaernes helt
vidunderlige univers, der er fuld af ro, balance og skønhed.

Mandalakunsten kendes fra mange kulturer i verden og har eksisteret i århundreder.

 

 

 

akvarel tæt påKurset kræver kun dit nærvær og kan tilpasses et hvert niveau.

Du behøver ikke have nogle forudsætninger eller medbragte materialer, men hvis du har akvarelfarver eller pensler selv, så er du meget velkommen til at tage dem med.
Jeg bruger kun papir, farver, rammer og pensler af højeste kvalitet.

Du får din  indrammede mandala med dig hjem, når kursusdagen er slut…sammen med en masse nye teknikker og inspiration.

Jeg er uddannet underviser i farvelære og arbejder til dagligt med mandalaer professionelt. Jeg har tegnet alle de mandalaer, som vi bruger på kurset.

jeg maler abudantiaJeg glæder mig til at dele min store passion for mandalaer
med dig.

Min erfaring med akvarelteknikker og farvesammensætninger vil blive formidlet gennem forskellige øvelser.

Velkommen i mandalaernes vidunderlige univers…med centrum i hjertet.
Kærligst Birgitte Lyng Tolderlund

Se min kjole