menu close menu

Min Drømmefanger Mandala

baggrundI løbet af denne weekend vil du skabe din egen drømmefanger-mandala helt fra bunden.

Vi vil arbejde med vores hjertes sande længsel – det vores sjæl drømmer om at tiltrække mere af i vores liv.
Vores potentiale med fokus på et bestemt område i vores liv…det kan være vores virke og livsformål.

Vi rækker ud efter drømmen og fordyber os i arbejdet med at lave en drømmefanger-mandala.

droemmefangerHer bruger vi, som altid, Gudindekort til at hjælpe og vejlede os. Derudover trækker du et kort, der viser dig dit kraftdyr, og som skal hjælpe dig i processen.
Med udgangspunkt i de gudindekort dit hjerte vælger for dig, folder din mandala sig ud over weekenden. Jeg er der til at støtte denne smukke proces med både nærvær og teknisk assistance.

Processen med at skabe din mandala bliver afvekslet med forskellige bevægelsesøvelser, meditationer og sharing etc. Der vil være fokus på shamanisme i form af f.eks trommerejse-meditation og måske en tur i skoven, hvor vi laver en mandala af ting vi finder i naturen.

tromme
Og vi deler meget i vores lille gruppe undervejs. Der er plads til både tudeture og grineflip. Vi skaber en tryg atmosfære med en meget kærlig og healende energi.

Weeend

Begge dage kl. 10-16.

Pris: 1600 kr incl. alle materialer

Medbring selv frokost – jeg har kaffe, te og snacks. Hav en varm trøje og evt. sokker eller hjemmesko med. Og også overtøj til al slags vejr.

Jeg har alle redskaber og materialer du skal bruge. Men du er meget velkommen til at medbringe dit eget grej, hvis du har lyst. Jeg underviser i geometri, akvarel og farvelære under forløbet.

Mærk efter om alt dette giver genklang i dig – der er plads til 3-6 personer på holdet.

Ho!

Kærligst Birgitte