menu close menu

Min Sjæls Mandala – Nordsjælland

  • Hvad er mit hjertes inderste længsel?
  • Hvad er mit næste skridt?
  • Hvad er mit livsformål?
  • Hvad ønsker jeg at tiltrække mere af i mit liv?

…..det er nogle af de helt store spørgsmål i livet.

I stedet for at lede efter svar i hovedet og tankerne, vil vi søge dem via intuitionen, hjertet, fordybelsen, kreativiteten og legen. Det er en fantastisk proces, som åbner op for dit fulde potentiale og din mulighed for at få øje på dit eget smukke indre.

Det er et 2 dages kursusforløb, hvor du selv laver din sjæls mandala helt fra bunden. Over to dage fordyber du dig i at se indad via meditation, sharing og andre mindfullnes øvelser.

Vi bruger Goddess Guidance Oracle Cards til at hjælpe os med at vise vejen. Det du mærker og får øje på formidler du i en mandala, som er et spejl af dit indre. Og tro mig…det er altid et smukt syn.
På kurset lærer du den grundlæggende geometri og de værktøjer, der skal til for at du fremover selv kan konstruere dine egne mandalaer. Du lærer også akvarelteknikker og farvelære. Derudover hjælper jeg dig undervejs med gode råd og deler af mine erfaringer.

Du får din egen indrammede mandala med hjem fra kurset, som kan pynte i dit hjem og minde dig om din smukke sjæl.
fullKurset er for både nybegyndere og erfarne, der er nysgerrige på mandalaer og ønsker fordybelse. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Prisen er inklusiv materialer.

Weekend

Varighed: Begge dage kl. 10.00 – 16.00.
Pris: 1600 kr

Du kan ved tilmelding betale via netbank. Kontonummer: 9860 0000669911

Adresse: Kvistgård Stationsvej 2 A-B 3490 Kvistgård

Velkommen til en fordybende weekend

Kærligst Birgitte