menu close menu

Personlig mandala

Butterfly MaidenEn personlig mandala …til dig selv eller din virksomhed

Jeg nyder meget at lave personlige mandalaer på bestilling. De kan både bruges privat eller professionelt.

Med en mandala som firmalogo kan du udtrykke din virksomheds vision og fokus igennem en personlig mandala. Det foregår sådan at jeg enten møder dig eller vi taler sammen i telefonen, for at jeg kan få et indtryk af dig og dine værdier. Jeg har nogle få spørgsmål for at samle det grundlag, som jeg har brug for. Derefter kan jeg tune ind på dig personligt eller din virksomhed, og så opstår mandalaen på magisk vis.

Det er altid et stort og rørende øjeblik for mig at se nåren person bliver forenet med sin sjæls mandala. Det er meget smukt.

Du modtager mandalaen som et original maleri og du kan samtidig bestille en PDF-fil med stregtegning og en farvelagt  til grafisk brug.

En personlig mandala koster incl. forsamtale og indrammet original mandala i akvarel:

1800 kr. i str. 50 x 50 cm

PDF-fil med stregtegning variant i to toner samt en farvelagt: 350 kr.

Husk at du kan trække det fra som supervision, hvis du er selvstændig terapeut e.lign. Alle priser er incl. moms.

 

Herunder kan du læse en beretning fra en kunde:

Linda med mandala

”Jeg har i alle årene som selvstændig overvejet at få et logo, men har ikke kunne finde den rigtige designer til dette. En som virkelig kunne tune ind på mig og skabe et logo ud fra mig og det jeg arbejder for.

Efter at have mødt Birgitte, hendes nærvær og set hendes mandalaer, slog det mig, at Birgitte selvfølgelig skulle lave en mandala til mig, som jeg kunne bruge til logo.

Da jeg første gang så min mandala, begyndte jeg at græde. Ikke fordi jeg var ked af det, men fordi jeg blev rørt. Jeg følte mig så genkendt i mandalaen, uden overhovedet at kunne beskrive hvad der gør at jeg føler mig genkendt. Men når jeg kigger på den, føles det som om at jeg kigger på det rene og kærlige inde i mig. Derinde hvor ord er overflødige, hvor alt er i balance.Linda Hauge mandala

Min kæreste og andre som kender mig godt, har set den og de siger alle, at de kan se mig i den. Altså min sjæl eller essens, ikke mit ansigt. Den farvelagte mandala hænger nu i min klinik og hver gang jeg kigger på den, begynder jeg at smile. Den minder mig om, hvad der er vigtigt i mit liv og virke. Jeg er dybt taknemmelig for den.

Linda Hauge mandalaMandalaen som stregtegning vil jeg bruge som logo på min hjemmeside, på mit skilt og andet skriftligt. Birgitte har en fantastisk evne til at tune ind på mennesker og se deres lys. Hun evner, at få lyset hun ser i dig, ud på papiret.

Kærligst Linda Hauge, Hypnoterapeut”

 

 

 

 

 

 

 

 

Privat kan du bruge den til at pynte i dit hjem og til at bringe ro og fordybelse. Den meget ordnede geometri og symmetri har en beroligende effekt, og du kan bruge din mandala til at falde til ro og komme i balance i din dagligdag. Privat kan en mandala bruges til at se et billede af din sjæl, et udtryk for din indre sandhed…din inderste essens. Den kan bringe dig glæde fordi du på den måde kigger på et spejl af din smukke sjæl og kan give støtte og omsorg på en svær dag med stress og mindreværd…som vi alle oplever ind imellem.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information og bestilling på:

tlf. 2243 7643 eller info@divinedesign.dk

 

Denne mandala er logo for klinikfællesskabet Rosensgade 24 i Aarhus

rosensgade logo close up

Rosensgadelogoscan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er flere eksempler på personlige mandalaer.

mandalas to go