menu close menu

Yin Mandala Retreat

kvadrat med YinVed at arbejde bevidst med Yin energien, mens vi er skabende og kreative, kan vi bevare nærværet og flyde med processen i stedet for kun at søge resultatet. Så kommer vi i kontakt med inspirationen, der bor allerdybest inde i vores kerne. Et stille sted hvor idéerne opstår spontant. Når vandet er faldet til ro, kan vi se klart… helt ned på bunden.

Dette er et 2 dages retreat, hvor du selv laver din mandala helt fra bunden. Du vil få undervisning i den geometri, der er grundlaget for mandalategning samt akvarelteknik og farvelære. På dette kursus vil vi arbejde med at balancere det geometriske (Yang) med det flydende (Yin). Den skarpe og nøjagtige streg sammen med det flydende akvarel giver en smuk balance.

Når vi arbejder med kreativitet, kan vi let blive overstimulerede og komme ud af balance. Vi glemmer at mærke efter undervejs, fordi vi bliver så ivrige og emotionelle. Pludselig er det resultatet og ikke processen og nærværet, der er i centrum. Så er vi kommet for meget over i vore Yang og savner Yin. Det er alt sammen et spørgsmål om balance og om at gøre plads til begge sider.

Vi vil på dette retreat arbejde med at lære at mærke efter igennem en masse forskellige Yin-støttende øvelser. Vi  vil bruge sanserne. Klangmeditation, mantrasang, åndedrætsøvelser, simple yogastillinger og perioder med stilhed. De har alle en beroligende effekt på nervesystemet. Der vil blive et naturligt flow mellem den skabende del og den fordybende. Ofte smelter de smukt sammen.

Vi bruger Goddess Guidance Oracle Cards til at hjælpe os med at vise os det fokus og tema, vi står med i livet lige nu. Det du mærker og får øje på indeni, formidler du i en mandala, som er et spejl af dit indre. Og tro mig…det er altid et smukt syn.

Du får din egen indrammede mandala med hjem fra kurset, som kan pynte og spejle din smukke sjæl og minde dig om stilhedens magi indeni.
Yin med lysKurset er for både nybegyndere og erfarne, der er nysgerrige på mandalaer og ønsker fordybelse. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Prisen er inklusiv alle materialer.

Der er plads til 3-6 deltagere på holdet. Det skaber en tryg atmosfære, hvor vi kan dele og græde og grine sammen i mandalahulen, hvor kurset holdes. Det er et fantastisk sted med en god energi. Du skal selv medbringe din egen frokost. Jeg serverer kaffe, te, frugt, nødder og snacks. Der er  fine muligheder for gratis parkering i området og mange buslinjer kommer også her.

Weekenden d. 29-30. april

Varighed: Begge dage kl. 10.00 – 16.00.
Pris: 1500 kr

Du kan vælge at betale kontant, via Mobile Pay på nr. 22437643 eller overføre beløbet via netbank. Kontonummer: 2380-8973152662.

Adresse: Willemoesgade 16, 8200 Aarhus N

Velkommen til en fordybende og forløsende weekend

Kærligst Birgitte